HOME  /   FERRO en NONFERRO  /   PRIJZEN  /   HERKOMST  /   CONTACT  /   ADRES  /   CERTIFICERING  /   HANDEL
   
   
   
De positieve waarde van metaal
Op een strategische locatie in het midden van het land is Bercon gevestigd. Onze professionele organisatie in metaalrecycling heeft ruim een halve eeuw ervaring in de branche. Bart Coenmans startte Bercon begin jaren zestig. Bijna vijftig jaar later staat de derde generatie Coenmans aan het roer van ons familiebedrijf. Kenmerkend voor onze familie is de aanpakkersmentaliteit, snel en milieubewust handelen staan hoog aangeschreven evenals het nakomen van afspraken. Het werkgebied van Bercon beslaat de Benelux, Frankrijk en Duitsland maar wij laten ons niet door landsgrenzen tegenhouden. We werken bovendien samen met ons zusterbedrijf Coenmans Recyclage in Frankrijk.

Dankzij de goed ingerichte, moderne werf van Bercon verloopt de metaalverwerking snel en volgens alle hiervoor geldende wet- en regelgeving. We werken met onze eigen scharen, kranen, shovels en heftrucks. Metalen kunnen door de leverancier op onze werf worden aangeleverd. Daarnaast beschikken wij over eigen containerwagens en een servicewagen waarmee wij materiaal afhalen.  Onze medewerkers staan altijd klaar om bezoekers advies te geven of om gewoon een handje te helpen. Uitgangspunt voor de prijsvorming voor metalen zijn de LME (non-ferro) en de MRF (ferro). Maar op de eerste plaats is nauw contact met zowel leveranciers als afnemers de basis voor een gezonde samenwerking.
HISTORIE
Bart Coenmans startte Bercon begin jaren zestig. Bijna vijftig jaar later staat de derde generatie Coenmans aan het roer van ons familiebedrijf.
TRANSPORT &
CONTAINER SERVICE
Bercon beschikt over ruim voldoende containerwagens en een servicewagen. Bijzonder is de container-service die we aanbieden in Nederland.
MILIEU
Bercon is een bijzonder modern bedrijf welke voldoet aan alle hedendaagse, en zelf de toekomstige milieu eisen en vergunningen. Een schoon en gezond bedrijf voor de toekomst...
 
Weth. van Bremenweg 20 4153 XH Beesd • Tel: 0345-681812 • Fax: 0345-683368 • E-mail: informatie@berconbv.nl